AcasăNewsProducătorul de mașini-unelte, Unimaster ENG S.R.L. Roman a reputatului inginer Antoci Ștefan...

Producătorul de mașini-unelte, Unimaster ENG S.R.L. Roman a reputatului inginer Antoci Ștefan a ieșit din insolvență și merge mai departe

Unimaster ENG S.R.L. Roman – Neamț, societatea patronată de regretatul ilustru inginer Antoci Ștefan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri și mai apreciați ingineri ai Romanului, a ieșit din insolvență prin achitarea voluntară a tuturor datoriilor din tabelul definitiv.

Producător de mașini-unelte, dar și furnizor de servicii de mentenanță pentru mașini-unelte, Unimaster ENG S.R.L. se bucură de o reputație foarte bună pe piața de profil din Romania și U.E., datorită contractelor încheiate cu parteneri externi precum Fanuc Cehia și Telcomec Italia dar și numerosi parteneri din țară, dintre care Trefo Rovinari, Aso Cromsteel Târgoviște, Util 2000 București sau Karusel CNC Iași.

În data de 25.03.2015, instanța de judecată  a admis cererea formulată de creditorul Universal Proiect S.R.L. și a dispus deschiderea procedurii insolvenţei împotriva debitorului Unimaster ENG S.R.L. În decurs de trei ani, societatea a achitat voluntar toate creanțele înscrise în tabelul definitiv, în principal către bugetul de stat și cel local, dar și către parteneri de afaceri, furnizori ai societății. Cu toate că Unimaster ENG S.R.L. s-a confruntat cu momentele dificile, când la începutul anului 2016 a fost la un pas de deschiderea procedurii de faliment, sub atenta supraveghere a administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., societatea a reușit să se redreseze.

La termenul din 12.09.2018, prin sentința civilă nr. 425/12.09.2018 pronunțată de Tribunalul Neamț, societatea Unimaster Eng S.R.L. a fost reintrodusă în circuitul economic, marcând un nou succes al Serviciului pentru reorganizare Phoenix.

Ne bucurăm că sfaturile noastre au fost ascultate și aplicate astfel încât am putut contribui la redresarea unei societăți cu o moștenire atât de prestigioasă!

Persoană de contact:                                                 Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL

Andreea Topciu – Marketing Manager                Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82

+0756.227.227                                                        +40.232.243.864

andreea.topciu@insolventa.ro                               iasi@insolventa.ro

author avatar
National
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger