AcasăNewsProdecanul de la ASE ascundea spaga in glastrele cu flori

Prodecanul de la ASE ascundea spaga in glastrele cu flori

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost interceptat de procurori in propriul birou in timp ce primea mita de la studenti si ascundea spaga in glastrele cu flori.

Cosmin Serbanescu era profesor titular al cursurilor de fiscalitate, asigurari si reasigurari la ASE

Prodecanul de la ASE a fost dat pe mana anchetatorilor chiar de studentii carora le cerea bani ca sa-i treaca examenele sau sa le faca lucrarile de licenta. Din interceptarile efectuate de anchetatori reiese faptul ca banii ajungeau si la alti profesori.

Sase infractiuni de luare de mita

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, retinut saptamana trecuta pentru ca ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit Parchetului instantei supreme, Iuliu Cosmin Serbanescu este urmarit penal pentru sase infractiuni de luare de mita si una de trafic de influenta. Procurorii mai spun ca Serbanescu le-ar fi garantat studentilor ca el, in calitate si de membru al comisiei de licenta, le va asigura nota corespunzatoare promovarii examenului de licenta.

author avatar
National
937 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger