AcasăNewsProdecan de la Facultatea de Farmacie din Craiova, arestat pentru luare de...

Prodecan de la Facultatea de Farmacie din Craiova, arestat pentru luare de mita

(foto: cugetliber.ro)

Florin Gorunescu, prodecan la Facultatea de Farmacie din Craiova, a fost arestat pentru luare de mita. Acesta a primit de la mai multi studenti suma de 350 de euro, urmand a le inlesni promovarea la examene.

(foto: cugetliber.ro)

Florin Gorunescu, prodecan la Facultatea de Farmacie din Craiova, a fost arestat joi seara in urma unui flagrat organizat de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Acesta este acuzat ca a primit de la mai multi studenti suma de 350 de euro, bani care le-ar fi asigurat studentilor promovarea la examene.

„Joi, procurorul delegat a organizat constatarea in flagrant a infractiunii, ocazie cu care inculpatul a fost prins in timp ce primea de la investigatori, denuntatoare şi inca un student, 350 de euro, pentru a le asigura acestora promovarea examenului pe care urmau sa-l sustina in 4 iunie”, a declarat, pentru Realitatea TV, Magda Badescu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Profesorul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

 

author avatar
Ionut Zgimbau
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger