AcasăNewsProcurorul Negulescu cere sa lucreze la Campina

Procurorul Negulescu cere sa lucreze la Campina

La o zi de cand decizia acestuia  de a-si inceta activitatea in cadrul DNA Ploiesti a ajuns la urechile opiniei publice si, implicit, a reprezentantilor CSM-ului, s-a aflat si unde anume ar vrea procurorul Mircea Negulescu sa lucreze in continuare.

UPDATE 17.54 : Cererea lui Negulescu de plecare de la DNA si de transfer, mai exact de continuare a activitatii in cadrul Parchetului din Campina, a fost admisa, anunta CSM-ul.

Iar acest amanunt s-a aflat pe fondul anuntarii, din directia Consiliului Superior al Magistraturii, a faptului ca sedinta in care se va discuta acest caz va avea loc joi, cu incepere de la ora 16. Si ca, de pe agenda sedintei Sectiei pentru procurori din cadrul CSM va mai face parte un alt aspect, pe langa consemnarea hotararii lui Negulescu de a pleca de la DNA. Si anume unitatea de parchet unde ar vrea sa lucreze magistratul, respectiv Parchetul de pe langa Judecatoria Campina.

Mai exact, conform CSM, sedinta va avea in vedere „nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea, de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti si continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina”, dar si „sesizarea Inspectiei Judiciare fata de informatiile aparute in mass media in cursul zilei de 14.02.2017 cu privire la posibilele abateri disciplinare prevazute de dispozitiile Legii nr.303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Totodata, trebuie spus ca si sefa DNA a anuntat ca in cazul de fata se face o cercetare disciplinara. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger