AcasăNewsProcurorul Max Balasescu stia ca este supravegheat

Procurorul Max Balasescu stia ca este supravegheat

Actiunea magistratului frizeaza absurdul, in conditiile in care avea nu numai semnale clare ca este supravegheat, dar chiar si confirmarea acestei activitati desfasurate de serviciile speciale. Cu toate acestea, a riscat intrevederi si convorbiri care sunt folosite acum ca probe impotriva lui.

Pe ce carte a mizat procurorul Maximilian Balasescu? (foto:luju.ro)

Din datele expuse in motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti, privind arestraea procurorului pe 29 de zile, rezulta ca acesta a desfasurat o activitate infractionala evidenta, chiar daca a evitat unele intalniri sau a folosit parole in transmiterea de mesaje celorlalti infractori.

Cu tehnica la toaleta

Astfel, intalnirea pe care procurorul a avut-o cu „Sebastian”, sursa protejata, la toaleta din incinta Parchetului, a fost monitorizata integral cu tehnica specifica, iar din inregistrarea respectiva reiese ca procurorul avea cunostinta despre suma de 100.000 de euro ce urma sa ii fie remisa. In schimb, procurorul trebuia sa dispuna disjungerea cauzei fata de denuntatorul D.S., ridicarea masurilor de sechestru asiguratoriu si, ulterior, conform intelegerilor stabilite, sa dispuna scoaterea de sub urmarire penala a acestuia intr-un dosar pe care il avea in lucru.

Mana in mana cu finul

Conform anumitor surse, actiunea de pretindere si de inlesnire a oferirii mitei catre procurorul Maximilian Balasescu a fost “orchestrata” de Marian Cristian Ene, finul magistratului, de Marian Simirianu, de acelasi “Sebastian”, prieten cu rudele vrajitoarelor Vanessa si Melisa, precum si de un var al acestuia, politist.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la instanta suprema.

author avatar
Andrei Coman
964 afisari

1 COMENTARIU

  1. de unde dracu scoti mai aberatiile astea, tu frizezi absurdul aruncand cu vorbe aiurea, asa de kiki, ziarist de caco

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger