AcasăNewsProcurorul General, primele precizari in cazul politistului acuzat de agresiune

Procurorul General, primele precizari in cazul politistului acuzat de agresiune

La o zi de cand s-a aflat despre preluarea, de catre Parchetul General, in fruntea caruia se afla, a cauzei ce il vizeaza pe Eugen Stan, agentul acuzat de molestarea a doi copii intr-un bloc din sectorul 6, Augustin Lazar a facut primele mentiuni in cazul ce tine atentia opiniei publice de zile intregi, mai exact de cand s-a aflat despre episodul produs in 5 ianuarie, dar si despre noile descoperiri facute pe masura ce ancheta inainta.

„Dosarul a fost preluat pe rolul Sectiei de urmarire penala din Parchetul General, care are resurse mult mai bine pregatite pentru a instrumenta un astfel de caz. Si desigur ca va da curs la toate aspectele care au fost puse in discutie in legatura cu modul de comitere a faptelor, cu modul de instrumentare samd”, a punctat Lazar, joi dimineata, in momentul in care a ajus la Consiliul Superior al Magistraturii.

Intrebat in legatura cu suspiciunile privind o eventuala intentie de musamalizare a unuia dintre dosarele ce l-ar fi vizat pe politist, Procurorul General a dat urmatorul raspuns: „ancheta va da o lamurire (…) suspiciunile acestea vor fi verificate”.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger