AcasăNewsProcurorul general Lazar, asteptat la CSM pe 13 noiembrie

Procurorul general Lazar, asteptat la CSM pe 13 noiembrie

Propunerea privind revocarea din functie a procurorului general a ajuns la Consiliul Superior al Magistraturii.

De altfel, Tudorel Toader anuntase chiar de seara trecuta, cand a dezvaluit concluziile raportului de evaluare a activitatii lui Lazar, ca va trimite aceasta propunere atat CSM-ului, cat si presedintelui.

In sedinta de joi dimineata, Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul ce va fi urmat in acest caz – mai exact dezbaterea, pe 13 noiembrie, a propunerii in cauza, in prezenta atat a ministrului Justitiei, cat si a lui Augustin Lazar. Acesta din urma isi va spune punctul de vedere in fata reprezentantilor CSM, ulterior urmand ca Sectia amintita sa dea un aviz – consultativ – propunerii venite de la Tudorel Toader. Motivarea acestui aviz va fi facuta publica pe 21 noiembrie.

Procedura de evaluarea fost declansata in urma cu doua luni. Toader a anuntat ca raportul in cauza are 63 de pagini si 20 de puncte, prezentand succint continutul acestuia. Ulterior, Lazar a reactionat intr-o declaratie de presa, promitand ca va aduce precizari zilele viitoare.

160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Parchetul General sa investigheze URGENT cum si de ce BARONUL DE VRANCEA OPRISAN (Manechinul) are dosarele penale clasate si in asteptare DEOARECE (vranceanul) Tudorel Toader CONJUDETEAN prin functiile detinute in sistemul judiciar i-a fost MARE SAFATUITOR SI APARATOR , dar nu degeaba bineinteles ACESTA a primit drept recompense PENTRU EL SI FIUL SAU vile in tara si afara, BANI, autoturisme, terenuri agricole, paduri, vii, etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger