AcasăNewsProcurorul General explica: l-a cunoscut pe tatal lui Kovesi, dar nici vorba...

Procurorul General explica: l-a cunoscut pe tatal lui Kovesi, dar nici vorba de o prietenie

Cum in ultima vreme s-a vehiculat un zvon in privinta unei asa-zise prietenii care l-ar fi legat de tatal sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, actualul sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte a ales sa-si spuna punctul de vedere si sa lamureasca, practic, chestiunea.

Fara sa foloseasca prea multe cuvinte, Lazar a negat faptul ca ar avea o relatie amicala cu fostul procuror Ioan Lascu, fost sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Medias. „Dumnealui apartine unei generatii de distinsi procurori care sunt la pensie acum, vasazica cu zece ani mai matura ca generatia mea. Dumnealui locuieste intr-o alta localitate in care eu nu mergeam decat ocazional”, a replicat seful de la Ministerul Public.

Totodata, augustin Lazar a negat si faptul ca ar fi lucrat cu Ioan Lascu la vreun dosar. „Ne-am cunoscut, il apreciez ca un profesionist al Ministerului Public, dar de unde pana unde o prietenie? (…) am avut relatii bune, atat cu domnia sa cat si cu alti procurori care au lucrat cu mine”, a adaugat Augustin Lazar, marti dimineata.

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger