AcasăNewsProcurorul general al Romaniei, un biet ”elev” fastacit

Procurorul general al Romaniei, un biet ”elev” fastacit

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, i-a aplicat, ieri, in sedinta CSM o lectie care l-a facut sa roseasca pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Ministrul i-a vorbit clar, rar, transant  despre cariera, reguli de urmat si alte aspecte din raportul de evalaure intocmit in 20 de puncte.

Dupa ce Toader i-a aratat actul prin care va cere presedintelui Iohannis revocarea lui,  Augustin Lazar s-a imbujorat ca un elev prins cu lectia neinvatata si s-a aparat cu argumente prostesti care i-au facut pe toti din sala sa ramana muti de uimire de felul in care a replicat PG  la acuzele ministrului. Cu toate acestea, decizia in CSM era deja luata, Codrut Olaru facandu-si treaba si de data asta.  Deh, corb la corb nu-si scoate ochii, asa ca daca nici nu prea conteaza avizul lor, fiind unul consultativ, macar sa-i arate sefului ca ei sunt cuminti. Decizia finala o va da acum presedintele tarii. Dupa motivarea avizului CSM, Tudorel va trimite presedintiei raportul pentru schimbarea magistratului sef din fruntea Ministerului Public. Iohannis va citi cat va citi, ca si cazul sefei DNA, dar nu are ce sa faca, pentru ca asa spune legea si Curtea Cosntitutionala. Va semna decretul de revocare a lui Augustin Lazar. Doar sa nu ne prinda anul viitor, cand mandatul expira de drept, ca poate mai are Gusti un dosar de inchis pe numele presedintelui sau a sotiei, Carmen Iohannis. Prima Doamna a fost citata pentru a se prezenta in 15 noiembrie, la Parchetul General, in dosarul deschis  de procurori si care vizeaza casele familiei din Sibiu. Aceasta nu s-a dus pentru ca era plecata, in vizita, in Anglia.

author avatar
Ramona Feraru
991 afisari

10 COMENTARII

  1. Tudorel si-a luat-o peste bot de la CSM azi ca de obicei. Nimeni in afara de el nu a vrut sa voteze remanierea lui Lazar. Raportul lui e o fituica penibila de care rade toata lumea

  2. Da ca de obicei Tudorel a fost luat la misto de membrii CSM apoi s-a culcat si a visat ca facea instructie cu Lazar :))

  3. Bai, Marius, Nicusor si Atanase, cred ca pana la urma o sa luati voi o smetie peste bot, impreuna cu procurorul comunist Lazar, de la CCR!

    • Cine a votat CCR? Nimeni! CCR nu e reprezentati si nu conteaza, nimeni nu da doi bani pe ce spun ei. CCR nu o sa ne spuna noua romanilor ce sa facem, noi vrem sa ne conducem noi nu sa ne conduca CCR

  4. Cat de prosti sunteti fariseilor marius,nicusor,ancuta-parsivi MNA-listii covesisti,voi asteptati cu limba scoasa sa-i luati locul lui lazarica minte’ngusta.
    V-A INTRAT MORCOVU CU FRUNZE CU TOT!v-ati fi asteptat sa fie remaniat Tudorica fara frica,
    ati luat-o in freza,prostilor care sunteti prosti!

    • Tudorel sa se duca inapoi la el prin Balti in republica moldova ca nu avem nevoie de incompetenti in guvern. S-a facut de ras in fata romanilor, s-a facut de ras in fata europei, acum refuza sa aplice MCV, toate lumea da in el, demisia scrie pe fruntea lui

  5. MCV il distruge pe bubosel Tudorel si MCV e obligatoriu de aplicat conform Curtii Constitutionale.
    Laura Codruta Kovesi inapoi la conducerea DNA conform MCV !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger