AcasăNewsProcurorul cazut de la etaj instrumenta un dosar cu Grindeanu

Procurorul cazut de la etaj instrumenta un dosar cu Grindeanu

Sinucidere, crima sau accident – sunt cele trei variante care se iau in calcul in cazul mortii procurorului DNA, Tamas Schiffbeck, care a fost gasit mort, vineri dimineata, in fata Sediului Directiei Nationale Anticoruptie din Timisoara.

Din biroul lui a fost ridicat tot ce ar putea duce la o concluzie, i-a fost perchezitionata masina si cazul va fi preluat de Sectia Speciala de Investigare a Parchetului General. Mai mult, surse din anturajul acestuia sustin ca magistratul ar fi fost pe o ”lista negra” a fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce ar fi avut in sertar un dosar care l-ar fi vizat pe fostul premier, Sorin Grindeanu. Apropiatii acestuia sustin ca i s-a cerut sa ”decapeze” in acest dosar dar ca magistratul nu a dat curs acestei solicitari. Acesta a fost inmormantat fara o slujba crestineasca, desi concluziile anchetei nu duc concret spre o sinucidere. Cu lacrimi in ochi, soacra magistratului  marturiseste ca ginerele ei nu ar fi avut motive sa-si ia viata. Chiar daca prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea. Barbatul s-a prabusit de la etajul sase al cladirii DNA, din biroul lui. ”Nu ma mai tin picioarele. E copilul meu, cel frumos si bun, un fond sanatos, respectuos, la lucru nu a facut probleme la nimeni. Si-a facut datoria constiincios. Copilul meu, ginerele meu e copilul meu, nu facea asa ceva! A dus fetita la scoala, el avea obligatia sa o aduca la ora 2.00 acasa. Mi-ar fi dat mie un telefon daca avea de gand. Ginerele meu avea planuri cu gradina”, mai spune soacra procurorului. Tamas Schiffbeck nu era cercetat disciplinar si nu avea antecedente penale. Fusese doar audiat ca martor, in dosarul caselor retrocedate ilegal de catre Primaria Timisoara. Momentan, se fac cercetari pentru moarte suspecta.

author avatar
Ramona Feraru
778 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vorba tovului Fota Iulian
    ” Am avortat clasa politică și apoi ne supărăm pe ea că este hidoasă, cocoșată. Iar cocoșatul simțind că nu mai este iubit, a început a ne urască.”
    Bine ma ombilicalule…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger