AcasăNewsProcurorul care a BLOCAT intrarea polițiștilor în casa groazei – cercetat disciplinar

Procurorul care a BLOCAT intrarea polițiștilor în casa groazei – cercetat disciplinar

Inspecţia Judiciară a început cercetarea disciplinară faţă de procurorul Cristian Ovidiu Popescu, de la Caracal, cel care NU ar fi permis poliţiştilor să pătrundă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, ancheta inspectorilor vizând exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă.

Popescu Cristian Ovidiu Foto Facebook

„Inspectorii judiciari din cadrul Direcţiei de inspecţie pentru procurori au dispus începerea cercetării disciplinare faţă de procurorul Popescu Cristian Ovidiu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal sub aspectul săvârşirii abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. t) teza a II-a, constând în exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă”, se arată în informarea Inspecţiei Judiciare.

De asemenea, inspectorii Direcţiei de inspecţie pentru procurori au înaintat Secţiei pentru procurori a CSM propunerea de suspendare din funcţie a lui Popescu până la finalizarea procedurii disciplinare.

Nicolae Alexe, fost adjunct IPJ Olt, a declarat că a propus procurorilor care se ocupau de dispariţia Alexandrei, să intre în flagrant în casa lui Gheorghe Dincă, invocând prevederea care le permitea acest lucru, însă magistraţii nu au fost de acord, deoarece nu erau siguri că victima e acolo.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
428 afisari

3 COMENTARII

  1. Hăuuuu…! Ăsta e minoritar mîncaț-aș! Bă ciocoflederilor -trebuie cercetat PENAL PENTRU CA A MURIT O FATA DIN CAUZA LUI ! Incompeteță+neglijență criminală scrie pe fața lui ! Acu îmi dau eu seama de ce traficul de persoane -prostituate în Romania este făcut de minoritari care seamana fizic cu ăsta! Au protecție-politie,procurori,servicii,politicieni!

  2. Pai omul nu a vrut sa abuzeze. Daca legea spune dupa 6.Noi gandim retroactiv. Mai de ce am intrat in razboi. Ma nu puteam sa fim ca Finlanda sa nu atacam Rusia? Au atacat si Finlanda pe ei cand a infomentat Sinpetruberg. Apoi Finlanda nu a pierdut nici demnitate nici reputatie nici tezaur nici Basarabie nimic. Deci cu frica 24/24h ca ne invadeaza Stalin am devenit parte a Axei. Finlanda a fost cobeligeranta si a asasinat prin inanitie la asediul Leningrad inmiit de cat au omorat romanii si nu au patit nimic. Nu e curva istoria? Deci cum retroactiv sa nu treci Prutu? La fel, daca procurorul nu avea indicii ferme ca acolo e victima cand nici azi nu-s?

  3. Daca retroactiv Nu intram in axa si ne ocupa Stalin peste o noapte de vara ca Basarabia sora?Nu eram azi gubernia rusa? Daca retroactiv nu era nimeni la acea casa nu era procurorul o noua portocala?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger