AcasăNewsProcurorii vor sa o tina pe Elena Udrea dupa gratii. Reactie violenta...

Procurorii vor sa o tina pe Elena Udrea dupa gratii. Reactie violenta a fostului ministru!

Desi initial parea ca a iesit invingatoare din confruntarile cu cei care au facut denunturi impotriva ei, Elena Udrea continua sa aiba probleme cu procurorii.

Astfel, oamenii legii nu au ramas impresionati de prestatia Elenei Udrea in confruntarile de joi si au cerut prelungirea mandatului de arest preventiv cu inca 30 de zile in dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a dat ochii, joi, cu Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Adrian Gardean si Gheorghe Nastasia. Toti cei patru au recunoscut in fata procurorilor ca i-au dat mita Elenei Udrea, dar exista informatii ca cei patru nu au putut oferi detalii in legatura cu momentele in care i-au pasat banii fostului ministru al Dezvoltarii.

Stenogramele convorbirilor de joi au fost adunate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si predate magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, alaturi de solicitarea de prelungire a mandatului de arest preventiv.

Judecatorii vor stabili luni, 23 martie, daca accepta prelungirea mandatului sau propun eliberarea Elenei Udrea, sub o forma sau alta. Va reamintim ca fostului ministru al Dezvoltarii i-a fost anulat mandatul de arest la domiciliu din dosarul „Microsoft”.

Decizia procurorilor, de a solicita prelungirea mandatului de arest preventiv, a naucit-o pe Elena Udrea. Aceasta a avut o reactie violenta, prin intermediul unui celebru site de socializare.

„Elementele invocate in cererea DNA de prelungire a masurii arestului preventiv reprezinta doar parti minore ale declaratiilor facute la confruntarile de ieri (n.r. – joi). Sunt trunchieri si denaturari menite sa inventeze un narativ public de culpabilizare a Elenei Udrea. Documentul DNA pare sa faca parte din categoria – povesti nemuritoare. Am incredere ca vor aparea public informatii care sa faca lumina cu privire la continutul real al confruntarilor dintre Udrea si denuntatorii sai. Ar fi fost de dorit ca DNA sa prezinte in intregime declaratiile”, este mesajul transmis de Elena Udrea, cu ajutorul echipei sale de comunicare.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger