AcasăNewsProcurorii pun piedica partidelor politice

Procurorii pun piedica partidelor politice

Procurorii DNA si DIICOT au aruncat clasa politica in aer, anchetele si arestarile impiedicand partidele sa se alinieze la startul bataliei electorale.

Partidele se tem ca procurorii vor da iama printre candidatii cu cele mai mari sanse

In prag de alegeri, mizeria din interiorul partidelor politice  a iesit la suprafata. In loc sa se vorbeasca despre candidaturi, strategii, sloganuri si alte teme specifice unei campanii electorale, zilnic se discuta despre luare de mita, trafic de influenta, abuz in serviciu etc.

Astfel, din cauza faptului ca din ce in ce mai multi alesi s-au incolonat in fata la DNA, formatiunile politice nu au reusit nici pana in momentul de fata sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru cursa din iunie.

Scapa cine poate!

Simtindu-se cu musca pe caciula, politicienii care nu au dat deja cu subsemnatul in fata procurorilor au intrat in panica si au inceput sa migreze de la un partid la altul, in incercarea disperata de a-si salva pielea. In consecinta, formatiunile politice stau ca pe ace, cu listele deschise, temandu-se ca nu cumva candidatii fie sa ajunga cu catuse la maini, fie sa o taie catre alte partide. Altfel spus, elanul procurorilor a generat un haos total, care va dauna tuturor partidelor, provocandu-le importante pierderi de capital electoral. Si asta pentru ca incertitudinea de la nivelul formatiunilor politice este resimtita si de alegatori, care nu mai inteleg de ce ”coruptii” unora devin peste  noapte membri de nadejde ai altora.

Primarul Aradului, ”calcat” de procurori

Gheorghe Flaca

Politistii si procurorii i-au facut, ieri, o scurta vizita lui Gheorghe Flaca, ridicand din sediul primariei mai multe contracte si documente referitoare la Confort Construct din Timisoara. Informatia a fost confirmata chiar de edilul Aradului. „Au cerut informatii si documente referitoare la procedurile de achizitie, contractele semnate si castigatorii acestor contracte. Le-am pus la dispozitie documentele. Solicitarea se refera la o singura firma si am inteles ca solicitari similare au fost si catre alte administratii publice locale din alte judete care au avut contracte cu aceasta firma”, a declarat Falca. Odata lamurita problema cu procurorii, primarul pedelist a dat-o in dezvaluiri politice.  ”Am fost contactat de penelisti pentru un proiect care vizeaza o dreapta puternica. Liberalii care au vorbit cu noi nu au incredere in PSD”, a afirmat Gheorghe Falca.

[poll id=”230″]

author avatar
Adelina Ionicel
878 afisari

2 COMENTARII

  1. Este cea mai sigură metodă de a se câștiga alegerile de către cine trebuie, concurența fiind plecată la pușcărie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger