AcasăNewsProcurorii i-au prelungit Andreei Marta interdictia de a parasi Bucurestiul

Procurorii i-au prelungit Andreei Marta interdictia de a parasi Bucurestiul

Andreea Marta

Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, cercetata intr-un caz de prostitutie, ramane cu interdictia de a parasi orasul Bucuresti.

Andreea Marta

Conform antena3.ro, Andreea Marta s-a prezentat vineri in fata procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.  Acestia au decis sa prelungeasca interdictia de a parasi capitala.

Andreea Marta, sora acesteia, Maria Magdalena Lungu si taximetristul Valentin Panait sunt cercetati in acest caz, in care au si fost arestati din 19 pana in 30 iulie.

Potrivit DIICOT, incepand cu anul 2010, surorile Andreea Elena Marta (fosta Lungu), de 28 ani, si Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, au coordonat un grup infractional organizat, in sensul ca au racolat persoane cu o situatie materiala foarte buna si le-ar fi facilitat intalniri cu diferite tinere, in vederea practicarii prostitutiei, in schimbul unor importante sume de bani.

Activitatile de prostitutie si proxenetism aveau loc de cele mai multe ori in hoteluri de lux din Bucuresti sau in alte locuri alese de clienti, in judetele Tulcea, Brasov si Calarasi, precum si la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai. Dupa mai multe investigatii efectuate, au fost identificate 30 de prostituate.

author avatar
Andra Nesu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger