AcasăNewsProcurorii fac verificari la Primaria Cluj

Procurorii fac verificari la Primaria Cluj

Saptamana a inceput in forta pentru procurorii anticoruptie clujeni, care investigheaza un caz in care exista suspiciuni de coruptie.

UPDATE: Pe surse, s-a aflat ca ancheta are viza inclusiv finantarea campaniei electorale din vara, pentru alegerile locale.

Odata ce s-a aflat ca printre persoanele intrate in vizorul procurorilor in cazul de fata ar fi si viceprimarul Anna Horvath, politicianul a facut o serie de lamuriri, via Facebook. „In aceasta dimineata, DNA a efectuat perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca si la domiciliul a doi dintre consilierii mei personali. Se investigheaza presupuse nereguli din perioada 2014-2016. Din anul 2012, sunt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca si reprezint UDMR in aceasta institutie. In tot acest timp am actionat strict in baza legilor aflate in vigoare, cu onestitate. Ma astept ca si procurorii DNA sa isi exercite atributiile conform legii. In prezent, biroul meu se afla in totalitate la dispozitia lor”, suna mesajul transmis de numarul 2 din cadrul primariei conduse de catre Emil Boc.

––-

Inca de la primele ore ale zilei de luni, procurorii s-au prezentat la sediul primariei conduse de catre Emil Boc, cu intentia de a vedea si ridica o serie de inscrisuri, conform unor surse.

Pana la aceasta ora, informatiile despre dosarul aflat in plina ancheta sunt destul de putine. Se stie doar ca, din cate au anuntat chiar procurorii, printr-un scurt comunicat, suspiciunile vizeaza presupuse fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni. La nivel de interval de timp, presupusele nereguli ar fi fost savarsite incepand de acum doi ani si inclusiv in 2016.

Insa pe langa oprirea pe care au facut-o la sediul primariei locale- unde au intentionat sa faca verificari in doua birouri, anchetatorii au mai avut trecute pe lista si alte adrese. Concret, in total se fac 9 perchezitii in Cluj, atat la locuintele unor persoanele fizice, cat si la sediul unei firme.

sursa foto: primariaclujnapoca.ro

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger