AcasăNewsProcurorii DNA, „vizită” la sediul Consiliului Județean Constanța

Procurorii DNA, „vizită” la sediul Consiliului Județean Constanța

sursa foto: Facebook/Consiliul Judeţean Constanţa

Procurori ai Direcției Naționale Anticoruptie au ajuns, miercuri dimineață, la sediul Consiliului Județean (CJ) Constanța – instituția condusă de către Mihai Lupu (PNL).

Până la momentul de față, DNA-ul nu a transmis vreun comunicat cu privire la acțiunea derulată miercuri. Și în ce anume dosar se fac verificări.

Unde s-ar fi făcut controalele

Însă, conform informațiilor publicației locale Ziua de Constanța, în baza unor surse, s-a aflat că ar fi vorba ridicări de documente într-un dosar mai vechi vizând infracțiuni de corupție.

Conform aceleiași surse, a fost depusă o reclamație depusă la o firmă ce se ocupă de spații verzi. Astfel, controalele au fost realizate la Administrația Domeniului Public și Privat, din subordinea CJ Constanța.

Rămâne de văzut dacă reprezentanții DNA-ului vor face precizări oficiale cu privire la aceste verificări.

author avatar
Andrei Coman
389 afisari

28 COMENTARII

  1. METODA E LUATA DE LA MAFIA CALABREZA..NAPOLITANA///MAFIOTII ADUC DIN THAILANDA TOT FELUL DE IERBURI PANSELUTE BLA BLAAAA…CU 5CENTI FIRUL…SI LE VAND STATULUI CU SUTE DE EURO BUCATA….BANII NEGRI MERG LA COCAINA SI ARME

  2. PERSOANA DE LEGATURA ERA BARONEASA GERTRUDE FIALA DE LA VIENA…CEA CARE A PRIMIT CADOU DE LA INFANTERISTUL CIUCA NISTE SPP-ISTI SA O SATISFACA ANAL…CA SA NU MAI PLECE IN THAILANDA PENTRU PEDOFILIE IEFTINA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger