AcasăNewsProcurorii DNA cer din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu: Sta ilegal in...

Procurorii DNA cer din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu: Sta ilegal in SUA

Procurorii DNA cer din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu, motivul fiind acela ca presedintele CJ Constanta se afla ilegal in SUA de la data de 1 iulie.

Procurorii cer revocarea controlului judiciar, dupa ce Curtea de Apel a decis ca presedintele CJ Constanta s-a aflat legal in Statele Unite pana la data de 1 iulie. O astfel de cerere a fost depusa de procurorii anticorupție la Tribunalul Bucuresti, urmand ca magistratii sa stabileasca un termen pentru acest dosar.

La 27 mai, Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de el fiind deferit justitiei si directorul RAJDP Constanta, Adrian Gambuteanu, dupa ce niciunul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curtii de Conturi.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, de catre procurorii DNA, in trei dosare. Cercetat sub control judiciar, presedintele Consiliului Judetean Constanta se afla in America, unde se afla in continuare sub supraveghere medicala, dupa ce a suferit o interventie chirugicala, Constantinescu fiind diagnosticat cu cancer.

author avatar
Alina Costache
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger