AcasăNewsProcurorii DNA cer arestarea lui Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru

Procurorii DNA cer arestarea lui Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru

Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, si afaceristul Nicolae Dumitru au fost retinuti, luni noaptea, pentru 24 de ore.

Cei doi, impreuna cu afaceristul Dorin Cocos si cu Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni economice in celebrul dosar Microsoft.

Toti cei patru au fost audiati luni, timp de mai multe ore, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Bucuresti. Procurorii sustin ca exista probe clare ce arata ca s-au solicitat sume uriase de bani pentru a asigura atribuirea contractului de distribuire a licentelor Microsoft asocierii conduse de firma D-CON.NET AG.

Conform romaniatv.net, exista informatii conform carora Dorin Cocos a solicitat de la o persoana implicata in cauza 9 milioane de euro pentru sine, ca intermediar al afacerii, si alte 8,5 milioane de euro pentru a le imparti lui Gabriel Sandu si lui Gheorghe Stefan.

Gheorghe Stefan, Nicolae Dumitru, Dorin Cocos si Gabriel Sandu vor fi prezentati, marti, in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger