AcasăNewsProcurorii DNA au descins la IGPR, pentru a ancheta "chinezăriile" cu care...

Procurorii DNA au descins la IGPR, pentru a ancheta „chinezăriile” cu care sunt dotaţi poliţiştii

Salariile de merit, analizate riguros de către IGPR

Procurorii DNA au descins la IGPR, într-un dosar care vizează achizițiile de căști și bastoane pentru Poliția Română. Contractul se ridică la aproximativ 500.000 de lei.

Direcția anchetează modul în care s-a desfășurat licitația.

Bastoanele sunt de proastă calitate

Este vorba despre bastoane cu electroșocuri, care ar fi trebuit să fie folosite de polițiști pentru imobilizarea persoanelor agresive sau care nu se supun dispozițiilor polițistului.

Tot pentru dotarea polițiştilor au mai fost cumpărate ”căști anti vandal”, care ar fi trebuit să-i protejeze pe oamenii legii atunci când aveau parte de incidente violente. Aceste căști, însă, sunt absolut banale, din plastic obișnuit, ”similare cu jucăriile pe care le vedem la standurile de copii”.

Cum a răspuns IGPR

IGPR a oferit un comunicat de presă în legătură cu acest subiect:

Poliția Română sprijină toate activitățile de verificare, derulate de instituțiile cu atribuții în domeniu, potrivit umpmv.eu, site-ul Uniunii Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”, al cărei președinte este Gabriel Oprea.

Pentru aflarea adevărului și clarificarea cât mai rapidă a situației de fapt, ca de fiecare dată, instituția pune la dispoziția celorlalte autorități documentele necesare„.

author avatar
Andrei Ștefan
773 afisari

4 COMENTARII

    • Circ. Se pregateste vanzarea companiilor de stat si implementarea ”oraselor” de 15 minute. Sunt 2 proiecte de legi si d-aia vor sa faca ceata! Am belit-o daca trec!

  1. site-ul Uniunii Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”, al cărei președinte este Gabriel Oprea.>>>>>>>>CUM NAIBA IL SUPORTATI PE JIGODIA DE IZMENAR???ESTE SECURIST M-A-P-N INFILTRAT DE GELU VOICAN(ALTA JIGODIE)IN I G P R DUPA LOVILUTIA DIN 1989……….EXISTA SI PERSOANE SERIOASE IN M A I…..RENUNTATI LA JIGODIA AIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger