AcasăNewsProcurorii DIICOT se pregatesc sa stinga lumina italienilor de la ENEL

Procurorii DIICOT se pregatesc sa stinga lumina italienilor de la ENEL

Considerat de multi un adevarat „stat in stat”, ENEL, cel mai mare distribuitor de energie din tara noastra, pare sa fi intrat intr-un adevarat razboi cu procurorii romani.

Sediile ENEL, calcate de procurori

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, acestia s-ar fi aratat extrem de nemultumiti de atitudinea managerilor italieni, atunci cand li s-a cerut sprijinul pentru lamurirea unor plangeri depuse, culmea, chiar de catre cei din urma.

Luca d‘Agnese, director general Enel Romania

Insa, dupa cum sustin sursele noastre, cu totul separat de aceste cercetari, procurorii DIICOT ar pregati o lovitura de proportii, existand informatii ca acestia ar fi descins deja la cateva din sediile principalului jucator privat de pe piata energiei.

Fara explicatii

Giuseppe Fanizzi, director general Enel Distributie

Conform acelorasi surse, actiunea procurorilor ar fi reprezentat o surpriza uriasa pentru cei de la ENEL, care nu se asteptau la asemenea descinderi si la ridicarea unor documente interne ale societatii. Semnele de intrebare despre care este adevarata tinta a anchetatorilor sunt cu atat mai mari, cu cat la operatiune nu au participat „colegii” de la DNA, politisti de  la investigarea fraudelor sau ofiteri ai altor structuri, iar procurorii nu au dat nicun fel de explicatie. Ce-i drept, nici nu au cerut nimanui lamuriri suplimentare. Insa, dupa informatiile intrate in posesia noastra, ancheta derulata in cel mai mare secret ar viza scoaterea frauduloasa din tara de catre partea italiana, anul trecut, a uriasei sume de 500 milioane euro! Oricum, de la „maharii” din Ministerul Economiei, pana la celebrii „baieti destepti” , toti cei care activeaza in domeniul energiei sunt alarmati de zvonurile tot mai insistente ca procurorii vor lucra la caz pana le vor stinge multora lumina…[poll id=”211″]

author avatar
Catalin Tache
4.150 afisari

3 COMENTARII

  1. DA DA, se pare ca marele partid are nevoie de finantare. Si pentru a strange banutii incep „alergarile”. Au scos 500mil din tara, asa si ….. SI bancile straine o fac la un nivel si mai mare. Aici e vorba de alte magarii, nu cred ca ENELU e vizat, ci baietii destepti din energie. 🙂

  2. Ziar de doi bani, reporteri la fel! Aruncati un titlu de senzatie, ca sa scrieti cateva randuri care nu spun nimic. Sunteti naivi daca aveti impresia ca o firma ca ENEL se poate compromite cu practici de genul smecherilor damboviteni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger