AcasăNewsProcurorii DIICOT au descins în cluburile de noapte. Reţea de prostituţie, destructurată!

Procurorii DIICOT au descins în cluburile de noapte. Reţea de prostituţie, destructurată!

„Mascaţii” de la DIICOT participă, duminică, la 17 percheziţii efectuate în Bucureşti, Ilfov şi Constanţa, respectiv într-un dosar de proxenetism.

Oamenii legii au luat cu asalt mai multe locaţii din judeţele amintite. Sunt vizate inclusiv sediul şi punctele de lucru ale unor persoane juridice.

Stripteuzele prestau şi ca dame de companie

Anchetatorii susţin că, încă din 2017, liderul grupării vizate şi alte trei persoane au convins mai multe tinere, angajate ca dansatoare la bară în diferite cluburi de noapte din Bucureşti şi Constanţa, să practice prostituţia.

Liderii grupării asigurau condiţiile necesare ca tinerele să practice prostituţia. Le puneau la dispoziţie camere în cadrul cluburilor respective şi le asigura protecţia prin intermediul agenţilor de pază angajaţi la cluburile respective.

Suspecţii colectau în folos propriu sumele de bani obținute din activitatea infracțională în baza înțelegerilor prealabile cu tinerele determinate să practice prostituția și oferă comisioane în bani persoanelor ( în special taximetriști) care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor.

20 de persoane, audiate

Cel puţin 20 de persoane urmează să fie audiate în acest dosar, la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai precizează DIICOT.

author avatar
Andrei Ștefan
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger