AcasăNewsProcurorii DIICOT au dat iama in traficantii de droguri din Resita si...

Procurorii DIICOT au dat iama in traficantii de droguri din Resita si Ploiesti

Procurorii DIICOT, insotiti de zeci de mascati, au efectuat, miercuri, nu mai putin de 34 de perchezitii in Resita si Ploiesti.

Procurorii DIICOT din Caras Severin si cei ai Serviciului Teritorial Ploiesti au pus bazele unei actiuni comune pentru combaterea infractiunilor de trafic de droguri.

Traficantii de droguri din Resita sunt banuiti ca introduceau substantele interzise in mod ilegal in tara, prin intermediul unor colete transmise din Spania. Substantele erau comercializate, ulterior, pe intreaga raza a municipiului.

Alte noua persoane, presupus a fi traficanti de droguri, au fost ridicate din Ploiesti si duse la audieri. Cei noua sunt suspectati ca, in perioada 2014-2015, comercializau cannabis la pretul de 60 lei/gram.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare au fost identificate diferite cantitati de cannabis, substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, rezina, grindere, cantare,ambalaje si telefoane mobile.

La sediile DIICOT, Biroul Teritorial Caras Severin si Serviciul Teritorial Ploiesti vor fi duse in total, in vederea audierii, 46 de persoane.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger