AcasăNewsProcurorii, cu ochii pe (activitatea) TVR

Procurorii, cu ochii pe (activitatea) TVR

Anchetatorii anticoruptie sunt interesati de mai multe aspecte ce tin de activitatea Televiziunii Publice, printre care si de chestiuni ce tin de contracte incheiate de TVR, pana in decursul anului trecut.

UPDATE: Reprezentantii Televiziunii Romane confirma faptul ca institutia e vizata de o actiune de control din partea DNA-ului. In virtutea transparentei pe care actuala conducere a TVR doreste sa o promoveze in privinta activitatii Televiziunii Publice, informam atat publicul telespectator cat si pe reprezentantii mass-media ca Directia Nationala Anticoruptie desfasoara zilele acestea in TVR o actiune de verificare. Aceasta actiune vizeaza contracte comerciale din ultimii zece ani. Conducerea TVR asigura tot suportul necesar pentru derularea verificarilor in bune conditii”, se transmite din directia Televiziunii Publice, prin intermediul unui comunicat de presa.

Pana la aceasta ora nu s-au facut precizari din partea unor reprezentanti ai DNA-ului, cu privire la aceasta ancheta.

Motiv pentru care reprezentantii DNA au adresat Biroului Permanent al Camerei Superioare a Legislativului sa li se pemita sa-si arunce un ochi peste o serie de inscrisuri, stiut fiind faptul ca Societatea Romana de Televiziune se afla sub control parlamentar.

Pe surse s-a aflat ca perioada avuta in vedere este 2005-2015.

177 afisari

2 COMENTARII

  1. In sfarsit, niste procurori ajung la TVR. Bai fratilor, v-a luat ceva timp.Hai, ceva retineri?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger