AcasăNewsProcurorii, avocati pentru odrasla senatoarei Placinta

Procurorii, avocati pentru odrasla senatoarei Placinta

Prin metode specifice, Andrei Placinta l-a impresionat pe procurorul de sedinta

Infractorul Andrei Placinta nu mai are nevoie de avocati in procesul ajuns la ICCJ, in care contesta condamnarea la sase ani de puscarie, fiindca procurorii ii fac toata treaba.

Prin metode specifice, Andrei Placinta l-a impresionat pe procurorul de sedinta

In timp ce puscariile sunt pline de indivizi condamnati pentru tentativa de omor fiindca au dat un pumn, baiatul senatoarei Sorina Placinta zburda liber si, de ieri, e mai aproape de un cazier curat. Condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat,ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, Andrei-Razvan Placinta l-a impresionat pe procurorul de sedinta inca de la primul termen.

Milos cu inculpatul

29.10.2012, „National” a dezvaluit faptul ca, in ultima perioada, Placinta jr. a incasat bani de la UE si de la Guvern

Procurorul a solicitat ieri casarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti si rejudecarea cazului, deoarece Placinta nu ar fi beneficiat de dreptul la aparare. Mai exact, avocatul sau nu ar fi avut la dispozitie decat 24 de ore pentru a pregati apararea, iar condamnatul nu a fost prezent in sala de judecata, deoarece se afla in spital.

Sorina Placinta

Desi bolnav, Placinta a avut puterea de a accesa mai multe fonduri europene, din programe POS DRU accesate prin Fundatia „Zi deschisa” si firma mamei lui, dupa cum a dezvaluit „National” in urma cu o saptamana.

author avatar
Narcis Voica
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger