AcasăNewsProcurorii au probe, vrajitoarele – doar gargara

Procurorii au probe, vrajitoarele – doar gargara

Abia eliberate din arest, vrajitoarele nu au mai fost, ieri, la fel de comunicative, cu privire la lista de vedete implicate in scandal. Vanessa a avut telefoanele inchise, iar cand a iesit din puscarie a declarat: „Adevarul a invins, sunt nevinovata!”

Melisa si Vanessa nu sarbatoresc deocamdata plecarea

Desi judecatorii au hotarat ca expertele in magie pot fi cercetate in stare de libertate, acestea nu pot organiza  inca vreo petrecere ritualica. Parchetul a anuntat ca va face recurs. Dovezile procurorilor impotriva vrajitoarelor au fost date, ieri, publicitatii. Rada Minca alias Vanessa si Roxana Lider, cunoscuta ca Melissa, „storceau” mii de euro de la vedete, cu icoane, papusi voodoo, duhuri si animale schilodite.

Chiar daca se lauda cu un portofoliu impresionant de clienti, vrajitoarele nu au oferit inca probe ca toate acele vedete au apelat la ele. Ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere la Politie, lucrand ca un fel de agent sub acoperire. „Querida” le-a vizitat de mai multe ori si s-a speriat de clanurile dubioase si arsenalul de arme pe care le-a vazut in palatele acestora.

Amaliei Nastase i-ar fi frica

Cele doua maestre in ghioc ar fi inselat si santajat mai multe persoane, castigand peste un milion de euro. Pe lista ar figura si Amalia Nastase, care s-a declarat socata de aparitia sa in dosar. „Nu vad cum un om normal se poate duce la vrajitoare, cu atat mai mult in cartierele in care stau. Mie mi-ar fi frica” a declarat Amalia Nastase, pentru „National”. Ea nu crede ca va fi chemata de vreun procuror, pentru ca nu a avut de-a face cu vrajile. „Nici nebunele alea nu pot minti chiar asa rau”, ne-a mai spus fosta sotie a tenismenului.

In timp ce Oana Zavoranu isi face publica implicarea in ancheta, majoritatea celor de pe lista Melisei si Vanessei trateaza subiectul cu ironie. Potrivit surselor „National”, Sanziana Buruiana, Amalia Nastase, dar si alte persoane publice nu vor depune plangeri la Politie impotriva vrajitoarelor, ca pagubiti.

Bianca Dima

author avatar
eNational
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger