AcasăNewsProcurorii au decis clasarea dosarului elevei de la Sava care a fugit...

Procurorii au decis clasarea dosarului elevei de la Sava care a fugit la manastire

Cazul Iuliei, adolescenta care a fugit de acasa, luna trecuta, pentru a ajunge la o manastire din Moldova, a fost clasat.

Decizia a fost luata inca de marti, 25 martie, insa anuntul a ajuns in atentia opiniei publice abia vineri. Cum anchetatorii au stabilit ca in acest caz nu a fost comisa nicio fapta penala, dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, citat de digi24.ro, dosarul a fost inchis. Probele adunate de politisti de-a lungul celor trei zile de cautari, respectiv probatoriul dosarului, au fost predate procurorilor de pe langa Judecatoria mentionata.

Adolescenta in varsta de 15 ani, eleva a ColegiuluI Sfantul Sava din Capitala, a plecat de acasa, pe 12 februarie, fara ca familia sa stie de ea. Disparitia ei a fost anuntata la politie, iar oamenii legii au facut apel la populatie pentru a obtine cat mai rapid informatii care sa duca la gasirea ei.

In cele din urma, Iulia a fost gasita intr-un tren cu destinatia Suceava-Bucuresti. In cele trei zile in care parintii nu au stiut nimic de ea, eleva a fost la o manastire din Moldova. In lacasul de cult se afla si in momentul in care politistii au batut la usa manastirii, intreband de ea, iar reprezentantii acesteia au spus ca adolescenta nu e acolo. Abia dupa aceea au ales sa informeze oamenii legii, motivand ca au tinut cont de rugamintile copilei, dar si de promisiunea ca se va intoarce singura acasa.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger