AcasăNews„Procurorii ASCUND informații în cazul Caracal; e un joc de-a v-ați ascunselea”

„Procurorii ASCUND informații în cazul Caracal; e un joc de-a v-ați ascunselea”

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că procurorii care cercetează casa lui Gheorghe Dincă ascund informații. El arată că procurorii au copiat tot ce se afla pe telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat al lui Dincă, dar nu doresc să comunice ce au găsit acolo.

Foto Facebook

Pop face apel la jurnaliști și societate să facă presiuni asupra procurorilor pentru a comunica public.

Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin beznă, vă oferă doar ce informații vor ei.

Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm.

Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat”, a spus Pop.

El a adăugat că anchetatorii vor transforma curtea lui Gheorghe Dincă într-un „șantier de construcții” după ce s-au descoperit tuneluri, foraje, puțuri și grote acoperite cu beton.

„Există tuneluri, există tot felul de foraje, puțuri înfundate, grote și peste aceste lucruri tot felul de betoane fară rost; adică nu pentru a face ceva sau a face vreo fundație. Cred că aici poate să fie un cimitir al istoriei sale îndelungate în domeniul crimelor și probabil că nu a mai avut loc aici a început să le mai arda și să le mai arunce prin păduri (…) Sunt multe tuburi de beton, acelea sunt adevărate buncăre”, a zis avocatul.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană