AcasăNewsProcurori DNA, suspectati de santaj

Procurori DNA, suspectati de santaj

Au inceput sa se arunce primele “sageti” inspre oamenii lui Daniel Morar

Nu a trecut deloc multa vreme de cand ambasadorul SUA lansa un adevarat omagiu public la adresa sefului DNA si a subalternilor acestora. Daniel Morar era omul providential pentru a starpi coruptia generalizata de la noi, in timp ce romanii erau invitati sa se gandeasca bine daca ar mai putea gasi un astfel de anchetator.

Au inceput sa se arunce primele “sageti” inspre oamenii lui Daniel Morar

Si, totusi, ceva pare sa se fi petrecut in acest rastimp extrem de scurt. Presedintele Traian Basescu, principalul sustinator al activitatii Directiei, i-a atacat public, pentru prima oara, pe procurorii DNA. Iar la doar cateva zeci de ore dupa aceasta iesire surprinzatoare, a fost „scapata” informatia ca doi dintre acestia ar fi atent monitorizati, suspectati fiind de comiterea infractiunii de santaj.

Punct si de la capat

Oare sa-si fi facut „maurul” Morar datoria sau este vorba despre o simpla coincidenta? Greu de spus. Cert este ca a doua varianta ar parea cea mai la indemana, tinand cont ca postul sefului DNA nu a parut niciodata in pericol cu adevarat. Chiar si atunci cand i s-a terminat mandatul, acesta i-a fost prelungit de mai multe ori. Astfel ca a luat-o intotdeauna de la capat cu asaltul tot mai indraznet la „greuceni” ai lumii politice, sociale si de afaceri. Iar daca frenezia campaniei anticoruptie continua in acelasi ritm nebun, cu cateva retineri de „alesi” pe zi, s-ar putea ca nici cei cocotati in varful piramidei sa nu mai stea chiar atat de linistiti.

Daca nu ei, atunci cine?

Va baga directorul SRI George Maior “dublaj” la procurorii anticoruptie?

Daca informatia ca doi procurori anticoruptie sunt suspectati de santaj se dovedeste reala, atunci vorbim de crearea unui precedent cat se poate de periculos. Pentru ca, pana acum, oamenii lui Morar nu au ajuns si nu au putut fi varati in mocirla niciunui scandal public. Mai mult, sunt cazuri in care cei de la DNA s-au autodenuntat chiar si atunci cand vechi si buni prieteni si colegi de la alte structuri le-ar fi batut niscaiva apropouri. Sa fi calcat ei tocmai acum pe bec? Iar daca da, cine ii ancheteaza pe anchetatorii anticoruptie? Sigur este doar ca atunci, tehnic vorbind, ei nu ar putea fi monitorizati decat de catre „sereistii” lui George Maior.

author avatar
Catalin Tache
853 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai oamnei buni cand Dumnezeu mai scapam de astia? Se tin de noi ca raia nu alta. Domnule Tache le dati bine si de sarbatori, mananca porcu cu ceva galci „baietii” sigur. 🙂

  2. Hotii si talharii acele-i tari care se mai numeste si romania,a-r merita arsi de vii,trasi la ghilotina si iei si, copii lor,banii luati de la FMI ii impart intre ei,Parlamentari si Deputati,in timp ce populatia acelei romanii se apropie la rata foamei de lumea a treia.Au format partide de diferite Etnii,de la care se iau voturi,in favoarea unu-i presedinte ales din cu totul alta parte,care sa vanda o tara si o natiune,in schimbul voturilor luate de la aceste partide etnice,maghiari,armeni,tigani,care in schimbul acestor voturi le fac avantaje pe masura,vai si amar de mama voastra,vai de voi,meritati sa fiti slugile Europei,popor lasi,nu ati avut mentalitate de cotropitori,cum au avut alte tari mai civilizate ca voi!!popor de slute conduse de porci imbibati cu mese pompoase,va meritati soarta…muriti ca cainii,condusi spre pieire de proprii vostrii conducatori porci,inticsiti in trai bun..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger