AcasăNewsProcurori acuzati ca au dat iama prin biserici

Procurori acuzati ca au dat iama prin biserici

Scandal mare in localitatea vranceana Suraia, dupa ce oamenii s-au plans ca au fost luati la audieri de procurori chiar in timpul slujbei de Sfanta Maria.

REVOLTAT. Primarul Vasile Grosu ii acuza pe procurori ca au mers prin bisericile din Suraia pentru a-i interoga pe locuitorii comunei

Trei procurori DNA i-au luat la intrebari pe locuitorii din Suraia, in incercarea de a face lumina in incurcata problema a referendumului.  La auzul vestii, primarul localitatii, Vasile Grosu, a sarit ca ars, declarand ca actiunea procurorilor este un abuz. ”Am primit telefon de la cetateni care spun ca sunt terorizati si ca sunt obligati de procurori sa dea declaratii. (…) Avem informatii ca procurorii DNA au mers la cele trei biserici pentru a-i gasi pe oamenii carora vor sa le ia declaratii. Avem de-a face cu o lipsa de respect fata de cele sfinte, in aceasta zi de mare sarbatoare”, a afirmat Grosu. Potrivit unor surse juridice, raidul de ieri al procurorilor este doar inceputul, in zilele urmatoare mai multi presedinti de consilii judetene urmand sa fie chemati sa dea declaratii.

author avatar
National
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger