AcasăNewsProcuror lovit, chiar in sala de judecata, de o femeie incatusata

Procuror lovit, chiar in sala de judecata, de o femeie incatusata

O situatie pe cat de grava, pe atat de greu de imaginat are drept scena de desfasurare o sala de judecata din tara.

Cazul a avut loc la Timisoara, mai precis din sediul Judecatoriei locale, unde duminica la pranz un procuror a cazut victima furiei unei tinere cercetate in stare de retinere, intr-un dosar penal.

Din cate anunta, luni, Ministerul Public, femeia a fost prezentata, in cursul zilei precedente, magistratilor timisoreni cu propunere de arestare preventiva. Total nemultumita de situatia in care a ajuns – suspecta n-a paurt deloc incomodata de catuse si- pana sa intervina cineva sa o opreasca, si-a varsat naduful asupra procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. Astfel ca victima – in speta procurorul- a „fost lovita cu ambele maini, ce erau incatusate, in zona fetei, de catre inculpata Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de retinere in dosarul penal mentionat. In aceleasi imprejurari, inculpata i-ar fi adresat persoanei vatamate amenintari cu privire la exercitarea unor acte de violenta dupa ce va fi eliberata”, din cate se mentioneaza in comunicatul Parchetului de pe langa Inalta Curte.

Ca urmare a gestului sau, femeia va fi cercetata pentru ultraj judiciar. Iar in cursul acestei prime zile a saptamanii va ajunge din nou in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva. Trebuie spus, insa, ca se fac verificari si in cazul politistilor care o insoteau, pentru a se lamuri cum anume de a fost posibil un astfel de incident.

478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger