AcasăNewsProcuror: in jur de 30 de plangeri depuse. Arma jandarmeritei nu a...

Procuror: in jur de 30 de plangeri depuse. Arma jandarmeritei nu a fost gasita

In urma violentelor de vineri seara, din Piata Victoriei, s-au inregistrat zeci de plangeri la Parchetul Militar, urmand sa fie facute si audieri.

„Sunt in jur de 30 de plangeri la acest moment. Colegii mei procedeaza la audierea persoanelor vatamate si in continuare o sa solicitam inscrisurile necesare conturarii unor probatiuni corespunzatoare si de la institutiile de resort”, din cate a precizat, luni dimineata, Ionel Corbu, prim-procuror la Parchetul Militar.

Cat priveste inceperea urmaririi penale in rem in acest caz, Corbu a mentionat ca „initial s-a inceput urmarirea penala pentru infractiunea de purtare abuziva, abuz in serviciu si urmeaza a fi extinsa si pentru neglijenta in serviciu, dat fiind faptul (…) contextul in care cei doi militari jandarmi au fost lasati neizolati de catre colegii lor”.

Inca nu s-a dat, insa, de urma armei jandarmeritei batute in Piata Victoriei. Intrebat in aceasta privinta, prim-procurorul a dat urmatorul raspuns: „din cate stiu, la acest moment, arma jandarmeritei nu a fost gasita. Acest aspect face obiectul cercetarilor de catre colegii nostri de la Parchetul Capitalei”.

sursa foto: antena3.ro

282 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu aveti impresia ca asistam la reeditarea operatiunii „biblia pe capota”, prin apel la populatie sa depuna plangeri?! Ce, dracu’, ma, nu ne mai facem bine?! Astia, curajosii, care au venit cu copiii din dotare sa darame guvernul si se plang acum de rinite alergice la gaze, nu stiau asta cand s-au incaltat de dimineata?1 Si copilul ala trebuie ocrotit de parinti, nu scrie in fisa postului jandarmului ca „dai cu gaze numai in tac’su’ turbulentu’, pazeste plodu’!” Tineti minte faza cu procurorii DNA, aia de bagau tara in teroare si uitau oameni nevinovati in arest, aia raspunzatori de vieti si destine pierdute, dar, cand i-a intrebat Inspectia Judiciara de fisa postului au suferit lipotimii si i-a apucat plansul?! Asa si cu astia, pai ori suntem revolutionari, ori nu mai suntem?! Si tampenia asta cu plangerile depuse, idiotii nu-si dau seama ca, poate nu toti procurorii sunt „pe binom”, poate n-au toti „blatu” cu Iohanis si unii-si fac treaba si-i intreaba pe „pasnici” ce cautau cu copiii la „meciul” neautorizat si anuntat ca violent…

  2. Domnule procuror .
    11-03-2018 , Ludovic Orban , Instigă pnl-iștii „ ieșiți cu parul și dați în psd-iști.
    Cred că este o instigare la omor deosebit de grav , în context cu violențele de vineri 10-08-2018.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger