AcasăNewsProcuroare anchetată pentru că a ”uitat” să cerceteze un pedofil

Procuroare anchetată pentru că a ”uitat” să cerceteze un pedofil

Inspecția Judiciară din cadrul CSM a decis, în premieră, cercetarea și sancționarea unei procuroare pentru că nu s-a implicat în rezolvarea, conform legii, a unui dosar.

Magistrata Cristina Fîncu de la Pachetul Judecătoriei Sectorului 2, s-a ales cu un dosar de neglijență în serviciu. Acuzațiile celor de la IJ sunt că procuroarea nu a luat nicio măsură de reținere sau altă sancțiune  timp de patru luni împotriva unui presupus pedofil. Dosarul de la Inspecțiea fost deschis după ce un ONG a semnalat cazul. După ce documentele incendiare au fost trimise la IJ procuroarea este, acum, cercetată pentru că timp de patru luni nu a dispus nicio măsură împotriva bărbatului pe numele căruia au fost făcute mai multe plângerii penale pentru pedofilie. ONG-ul a strâns date și a demonstrat că în cele 4 luni bărbatul a săvârșit mai multe infracțiuni de pedofilie iar magistrata Cristina Frîncu nu a făcut nimic. ”Prin neglijența sa, i-a dat posibilitatea făptuitorului să sechestreze și abuzeze sexual și al doilea minor” , au scris cei care au semnalat abuzul magistratei.

 

author avatar
Ramona Feraru
594 afisari

1 COMENTARIU

  1. De 30 de ani se doarme pe dosare sau se fabrica dosare !,toti astia ar trebui condamnati la munca fortata !. CAND TE GANDESTI CA ASTIA-S SPECIALII CARE INSALA STATUL DE SALARII URIASE SI IES LA PENSIE CAND VOR MUSCHII LOR CU PENSII NESIMTITE !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger