AcasăNewsProcesul in care Remus Truica e acuzat de rapirea fetitelor sale a...

Procesul in care Remus Truica e acuzat de rapirea fetitelor sale a ramas in pronuntare

Procesul in care Remus Truica este acuzat de sotia sa, Irina, de rapire internationala de copii a ramas in pronuntare pentru 25 noiembrie, au decis, joi, magistratii bucuresteni.

Judecatorii au stabilit ca procesul in care Irina Truica il acuza pe milionarul Remus Truica de rapirea gemenelor Natalia si Maria, in varsta de sapte ani, sa ramana in pronuntare pentru vineri, 25 noiembrie, anunta Antena3. „Nu ai ce sa faci. Chiar daca voi fi extraordinar de afectat de o eventuala decizie negativa, asta este viata. Consider ca in familie nu poti sa minti. S-a mintit enorm”, le-a spus Remus Truica jurnalistilor, la iesirea in sala de judecata.

Fetele stau cu tatal lor de luni de zile. Sunt influentate. Eu nu am acces la ele decat foarte putin. Le mai vad doar cateva minute, la scoala”, a declarat Irina Truica, pe scarile Tribunalului.

233 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca fetitele trebuie sa stea cu mama lor. Din pacate ca si in alte cazuri procesele se castiga in functie de relatii, in functie de partidul din care faci parte etc..Eu totusi cred ca mama trebuie sa lupte si sa salveze fetele din mana acelui om. Nu stim insa ce face D.N.A.-ul, sa speram ca nu doarme, pa !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger