AcasăNewsPromovabilitate 0 % la BAC, in patru licee din Maramures!

Promovabilitate 0 % la BAC, in patru licee din Maramures!

Rezultate Bacalaureat 2011 Sursa foto: ziare-pe-net.ro

Patru licee din Maramures au inregistrat un procent de promovabilitate de 0% la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat.  Cu alte cuvinte, niciun un elev din aceste institutii de invatamant nu a trecut examenul maturitatii.

Rezultate Bacalaureat 2011 Sursa foto: ziare-pe-net.ro

Candidatii care au sustinut examnenul de bacalaureat la Grupul Scolar Viseu de Sus, Grupul Scola Ocna Sugatag, Grupul Scolar Petrova si Grupul Scolar din Rozavlea au picat pe capete.

„Nu au invatat aceasta este singura explicatie“, a declarat Mariana Pop, inspector scolar general, citata de adevarul.ro

La nivelul judetului Maramures, din cei 2.336 de candidati, care au sustinut examenul de bacalaureat, doar 511 au promovat. De asemenea, 419 candidati au obtinut medii intre 6 si 6,99, alti 83 au primit note intre 7 si 7,99, iar 9 candidati au reusit sa obtina medii intre 8 si 8,99. „245 de elevi au obtinut medii intre 5 si 5,99, daca invatau mai mult promovau examenul, iar procentul de promovabilitate era de peste 50%“, a afirmat Mariana Pop.

Vezi HARTA promovabilitatii la BAC 2011 pe judete, afisata de edu.ro!

S-au afisat rezultatele la BAC 2011: Vezi ce note ai luat!

Doar 18% dintre elevii bucuresteni au luat BAC-ul de toamna 2011!

Profesorii, despre rezultatele la BAC: Ne asteptam. Au dat examen corigentii si elevii care, teoretic, nu ar fi trebuit sa ajunga la bacalaureat!

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger