AcasăNewsProblemele de trafic continua la TAROM

Problemele de trafic continua la TAROM

Reprezentantii TAROM anunta ca pasagerii trebuie sa se astepte si marti la eventuale probleme de trafic, din cauza lipsei de personal.

Compania TAROM se confrunta, de mai multe zile, cu probleme de efectiv, din cauza unui protest pus la cale de pilotii care se planga ca au salarii prea mici.

Cum TAROM functioneaza cu un efectiv fix si nu exista rezerve, mai multe curse au fost anulate in ultimele zile. Iar reprezentantii companiei sustin ca inclusiv marti pasagerii ar trebui sa se astepte la probleme.

„TAROM se confrunta cu o lipsa de personal navigant apt de zbor (piloti si insotitori de bord). Continua si marti intalnirile dintre reprezentantii conducerii companiei si cei ai personalului navigant pentru deblocarea situatiei. Compania TAROM regreta situatia creata si depune toate eforturile pentru desfasurarea normala a zborurilor. Pasagerii curselor TAROM care vor avea intarzieri sau vor fi anulate beneficiaza de asistenta conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor”, este mesajul transmis de sefii TAROM.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a convocat marti, la sediul TAROM, o intalnire intre sefii companiei si liderii sindicatelor. Ioan Rus le-a recomandat, deja, celor doua parti sa gaseasca solutii pentru iesirea cat mai rapida din criza.
Duminica si luni, in primele zile de proteste, noua zboruri au fost anulate si peste 20 intarziate.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger