AcasăNewsProbleme peste probleme! Copos, bagat de urgenta la comisia rogatorie!

Probleme peste probleme! Copos, bagat de urgenta la comisia rogatorie!

Nu-i erau de ajuns problemele pe care le are in Dosarul Transferurilor sau in cazul Loteria, ca George Copos este acuzat acum si de spalare de bani.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti si-au dat acceptul, luni, pentru formarea unei Comisii Rogatorii cu Liechtenstein, dupa ce un tribunal din tara respectiva a cerut documente ce-l priveste pe afacerist. George Copos este banuit ca a spalat bani in micutul stat.

O Comisie rogatorie se infiinteaza cand un organ de urmarire penala sau instanta de judecata nu are posibilitatea sa asculte un martor, sa faca o cercetare la fata locului, sa procedeze la ridicarea unor obiecte sau sa efectueze orice alt act procedural.

Tribunalul din Liechtenstein a solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie din Romania detalii despre condamnarile lui George Copos si dosarele in care acesta este judecat. Fostul patron de la Rapid a fost condamnat, initial, la cinci ani de inchisoare, cu executare.

In luna mai a acestui an, dosarul a fost retrimis la Curtea de Apel Bucuresti, deciziile initiale fiind anulate. Dosarul Transferurilor se va relua pe 2 decembrie.

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger