AcasăNewsProbleme pentru un tren de calatori cu destinatia Buzau, dupa ce locomotiva...

Probleme pentru un tren de calatori cu destinatia Buzau, dupa ce locomotiva a luat foc

Calatorie cu emotii pentru circa 50 de persoane care urcasera vineri intr-un tren de calatori care ar fi trebuit sa ii duca la Buzau. Un incendiu izbucnit vineri dupa-amiaza a intrerupt, insa, parcursul garniturii CFR, facand necesara evacuarea pasagerilor.

Din motive necunoscute inca, dar care vor fi lamurite in cadrul unei anchete, locomotiva trenului a luat foc. Incendiul produs la bord a generat si o cantitate semnificativa de fum. Incidentul a aparut in urma cu aproximativ 45 de minute, iar pompierii au fost anuntati si urmeaza sa intervina pentur a stinge focul, dupa ce in prealabil locomotiva va fi decuplata de la firele de inalta tensiune.

Din fericire, nu au fost riscuri pentru pasagerii din vagoane. Cel putin asta a anuntat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, intr-o interventie telefonica la Digi 24. Important este ca, desi a existat o oarecare intarziere, oamenii au ajuns cu bine la Buzau. „Pasagerii nu au fost in pericol, au fost preluati cu un alt tren si transportati (…) catre destinatie”, a precizat Alina Predescu.

La aceasta ora, circulatia in zona este intrerupta, urmand sa fie reluata la momentul in care se vor stinge flacarile. Momentan nu se stie daca mecanicul de tren a avut de suferit in vreun fel de pe urma acestui incident.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger