AcasăNewsProbleme pentru managerul Stelei. MM Stoica a intrat pe mana doctorilor de...

Probleme pentru managerul Stelei. MM Stoica a intrat pe mana doctorilor de la Penitenciarul Rahova!

Incarcerat de aproximativ o luna si jumatate la Penitenciarul Rahova, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, trece prin momente dificile.

Stoica face fata cu greu conditiilor de dupa gratii si, dupa ce a fost palmuit de doi suporteri ai lui Dinamo si penalizat de gardieni, MM a ajuns si pe mana doctorilor.

Conform libertatea.ro, Stoica s-a ales cu o enterocolita acuta de pe urma regimului alimentar avut in Penitenciar. Pe langa calitatea indoielnica a produselor alimentare, Stoica s-a plans si de faptul ca meniul saptamanal nu se schimba.

In aceste conditii, doctorii i-au aplicat cateva injectii si l-au trecut pe regim special, MM urmand sa consume, mai multe zile, doar paine prajita, orez si supa de legume.

Totusi, MM Stoica va obtine un plus de moral vineri dupa-amiaza, el urmand sa fie vizitat la Penitenciar de Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, acestia urmand sa discute in special pe seama calificarii obtinute de Steaua in finala Cupei Romaniei, in dauna rivalilor de la Dinamo Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger