AcasăNewsProbleme pentru Gigi Becali la Poarta Alba. Seful Penitenciarului i-a pus gand...

Probleme pentru Gigi Becali la Poarta Alba. Seful Penitenciarului i-a pus gand rau!

Transferat de curand de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, trece prin momente dificile.

Conform expresexpress.ro, Gigi Becali sta, deocamdata, intr-o celula cu alti 19 barbati, intr-o sectie a Penitenciarului aflata in comuna Valul lui Traian.

Gigi Becali imparte celula cu oameni importanti precum avocati, primari sau fosti politisti, si are mari sanse sa lucreze din nou cu turme de oi, zona fiind cunoscuta drept una in care locuiesc multi musulmani specializati in cresterea de turme.

Totusi, sursa amintita precizeaza ca Gigi Becali are probleme cu Gelu Dinca, seful Penitenciarului Poarta Alba. Desi a cerut transferul de la Jilava pe motiv ca ar fi terorizat de conducere, Becali a dat peste un alt sef de penitenciar care nu-l are la suflet.

Sursa amintita precizeaza ca Gelu Dinca a fost auzit de mai multe ori fiind impotriva „smecherilor gen Becali”, comandantul chiar fiind impotriva unui proiect de lege ce privea amnistia colectiva din cauza unor asemenea personaje.

Din primele informatii se pare ca Gigi Becali se afla inchis intr-o celula prin care au mai trecut, de-a lungul timpului, personaje precum Geani Deliorga sau Sergiu Bahaian.

author avatar
Cristi Ionita
945 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger