AcasăNewsProbleme pe calea ferata. Copaci cazuti pe sine, trenuri cu intarzieri

Probleme pe calea ferata. Copaci cazuti pe sine, trenuri cu intarzieri

Vremea capricioasa le-a dat batai de cap calatorilor aflati la bordul mai multor garnituri de pasageri. Totul dupa ce pe calea ferata au ajuns, pe fondul vantului puternic, mai multi arbori, situatie care a dus la blocaje in circulatie.

O astfel de situatie a aparut in judetul Harghita, unde un copac a ajuns pe sectia CF 202 Petrosani – Simeria, afectand circulatia trenului de persoane IR1824 Deva – Bucuresti care, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic la ora 13.15, acumulase 180 de minute intarziere. Intre timp, traficul feroviar s-a reluat in conditii normale.

Cu o jumatate de ora inainte, aceeasi sursa anunta ca parcursul altor patru trenuri de calatori avusese de suferit, dupa ce pe calea ferata ajunsese, tot pe fondul rafalelor puternice, un alt arbore. De aceasta data problemele au fost sesizate in judetul Brasov, mai exact pe magistrala 300, unde circulatia fusese oprita intre statiile Timisul de Sus si Predeal. Iar interzierile acumulate erau intre o ora si 100 de minute.

sursa foto: Facebook/CFR Calatori

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger