AcasăNewsProbleme la Primăria lui Piedone. Val de nereguli descoperite de Curtea de...

Probleme la Primăria lui Piedone. Val de nereguli descoperite de Curtea de Conturi

sursa foto: facebook/Cristian Popescu Piedone

Despre Cristian Popescu Piedone s-a aflat deja, de ceva vreme, că de la postura de edil al Sectorului 5 aspiră la funcția de primar general al Capitalei, motiv pentru care intenționează să intre în cursa electorală din iunie, pentru fotoliul de șef la Primăria Municipiului București.

Mai nou, însă, s-a aflat că un veritabil val de nereguli a fost descoperit la Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone.

CITIȚI ȘI: PE CINE MAI CONVINGE COMBINATORUL PIEDONE?

Potrivit Curții de Conturi, instituția trebuie să recupereze suma de peste 5 milioane de lei, bani plătiți ilegal în 2022, notează realitatea.net.

Peste 30 de nereguli majore

Ar fi peste 30 de nereguli majore descoperite în urma unui control realizat de către Curtea de Conturi – instituția supremă de audit din România – la Primăria Sectorului 5, în fruntea căreia se află Cristian Popescu Piedone.

Potrivit raportului, în anul 2022 s-a realizat o plată nelegală de peste 5 milioane de lei fără a exista documente clare cu privire la această sumă, notează sursa citată. Instituția trebuie să recupereze banii până la data de 30 aprilie 2024, așadar până la finalul lunii viitoare, în caz contrar autoritățile vor începe o anchetă.

În tot acest timp însă, primarul de sector spune că ascultă problemele oamenilor neajutorați și le oferă acestora vouchere pentru consultații gratuite.

De altfel, miercuri, 27 martie, edilul Piedone postase pe Facebook un mesaj din care să reiasă cum anume sunt sprijiniți cetățenii cu posibilități materiale reduse din cadrul sectorului pe care-l păstorește.

„Sănătatea aduce pace sufletească și bucurie în casă! (…)

Ne sprijinim cetățenii cu posibilități materiale reduse și le acordăm tratament în diverse stațiuni balneare și consultații medicale gratuite pentru următoarele specialități medicale:
– ecografie
– diabet și nutriție
– dermatologie
– alergologie
– mamografie”, a scris Popescu Piedone, pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
415 afisari

9 COMENTARII

  1. Excrocul are mare tupeu. Dupa ce vor face cunoscute toate excrocheriile borfasului Piedone, procentul fabulos umflat al acestuia se va spulbera ia bucurestenii nu vor mai vota himere

  2. Subit, dupa ce si a anuntat candidatura la Primaria Capitalei, curtea de conturi gaseste nereguli la primaria lui Piedone😀😀😀😀. Hai sictir, sistem mafiot

  3. Deci, cat a fost Piedone in puscarie, cel care l-a inlocuit a comis ilegalitati si astia de la Curtea de Conturi considera ca tot Piedone e vinovat.
    Era imposibil sa nu scoata ceva impotriva lui dupa ce are intentie de vot mai mare decat PSD si PNL la un loc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger