AcasăNewsProblema gunoaielor revine în atenție în sectorul 1. Imagine dezolantă!

Problema gunoaielor revine în atenție în sectorul 1. Imagine dezolantă!

Apare din nou în discuție problema gunoaielor din sectorul 1, administrat de către edilul Clotilde Aramand, după ce o situație deranjantă pentru locuitorii unei străzi din S1 a ajuns să fie semnalată public.

E vorba despre oamenii care locuiesc pe strada Chitila, care sunt sufocați de mormanele de deșeuri neridicate ridicate de câteva zile, semnalează marți, 12 aprilie, hashtagnews.ro.

Situația a fost semnalată pe strada Chitila triaj cu drumul Gării, unde câteva zeci de bucureșteni locuiesc la case, unul dintre locuitori atrăgând atenția prin intermediul unei fotografii ce surprinde „realitatea” din teren. Și anume gunoaie aruncate la marginea drumului. Din câte se poate vedea din poză, sunt obiecte vestimentare, resturi menajere, dar și plastice aruncate la întâmplare.

Care ar putea fi explicația pentru această situație

„Se pare că motivul pentru care gunoaiele nu au fost ridicate îl reprezintă tergiversarea de către primarul Clotilde Armand a plății sumelor stabilite prin contract către firma de salubritate Romprest. Dacă acesta este motivul, acest lucru nu ar fi de mirare, ținând cont de faptul că au existat dispute între Romprest și primarul Sectorului 1, care nu a vrut să respecte prevederile contractului existent pentru salubrizare, invocând tot felul de motive”, titrează sursa citată.

Pe lângă aspectul vizual dezolant, se pune și problema faptului că, odată cu încălzirea vremii, există riscul să apară și un miros insuportabil în zonă, nemaivorbind de pericolul apariției unor șobolani. De unde și nevoia ca problema să fie rezolvată cât mai curând.

author avatar
Andrei Coman
240 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger