AcasăNewsPro Tv transmite pe low cost

Pro Tv transmite pe low cost

Urmeaza o mare criza pe piata tv sau este vorba doar despre o strategie low cost a Pro Tv? Inclinam sa credem ca ambele variante contin un sambure de adevar, daca urmarim miscarile din ultima vreme ale trustului inca aflat sub patronajul CME.

Andra plimbata ca ursul prin gara Acum si la Vocea Romaniei

Cel mai asteptat show de televiziune este de acum in formatie completa. Vocea Romaniei si-a stabilit si cel de-al patrulea antrenor, alegerea conducerii din Pache Protopopescu fiind Andra. „Cea mai ieftina varianta din piata”, au conchis carcotasii, aluzie la faptul ca sotia lui Catalin Maruta deja are contracte cu Pro Tv, ca jurat la „Romanii au talent” si „Vocea Romaniei junior”.

Alegerea directorului Aleksander Cesnavicius surprinde doar intr-o mica masura, caci cooptarea Andrei si in proiectul „Vocea Romaniei” se inscrie in trendul intiat de managerul lituanian acum cinci ani, la sosirea sa in Bucuresti. De atunci, cheltuielile Pro-ului au fost reduse la minimum si asta chiar cu riscul pierderii unor vedete de prim-rang (vezi „dezertarile” lui Brenciu, Banica etc in curtea rivalilor de la Antena 1).

Asadar, Andra la „Vocea Romaniei”, alaturi de Irina Rimes, Tudor Chirila si Smiley. Ies din scena Loredana Groza si Adi Despot.

Ca la Pro Tv s-a terminat cu investitiile considerate neprofitabile o dovedeste si decizia de a nu mai licita pentru meciurile de fotbal din Liga Campionilor, competitie cu care Pro-ul isi obisnuise fidelii telespectatori. Pentru ca UEFA a eliminat obligativitatea transmiterii unor partide in sistem free-to-air, Pro Tv nu s-a mai „aruncat” in lupta.

author avatar
Bogdan Borcea
1.212 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sincer sa fiu fatu sta mai mult pe net dar se mai uita fatu la un meci la Trinitas la Discopery si la stiri. Fatului ai place mult folclorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger