AcasăNewsPro Romania, un partid de abcese

Pro Romania, un partid de abcese

Scuipat de societatea civila (ajutata, ce-i drept, si de „specialistii” din Servicii) dupa episodul „Colectiv”, fostul lider pesedist Victor Ponta linge clantele ambasadelor si, cu acordul tacit al acelorasi despoti din Servicii, cauta sa revina pe scena politicii romanesti. Deocamdata, o ia la pas, bate pe la usile nemultumitilor din provincie, doar-doar reuseste sa convinga vreun fost coleg sa i se alature in acest proiect. La cum a luat nastere si la ce nasi a avut, Pro Romania a intrat in istorie drept un partid de abcese. Puroiul politic s-a strans in jurul celui mai nociv premier postdecembrist, un ins ce se vrea felcer, dar care nu se bucura de respectul bietului sanitar, ca de iscusinta lui nici nu poate fi vorba!

Mai ramane ca Victor Ponta sa dea #follow protestelor din Piata Victoriei si apoi putem trage obloanele peste Romania. Totusi, preventiv, scuip in san, caci, la cum stiu, nu-i exclus sa se declare  de acord cu mesajul nemultumitilor, chit ca refrenul „la vremuri noi, tot voi?!” ii cam sta in gat. Dar n-ar avea cum altfel sa fie, de vreme ce partidul sau e unu al refuzatilor si respinsilor, al abandonatilor, inlaturatilor, exclusilor, e casa pentru cei alungati in suturi de altii si ademeniti de Ponta cu fagaduieli ca, in curand, laptele si mierea ministerelor si al agentiilor de stat vor fi, din nou, la discretie.

A fost Tutu cu el

Scos in suturi din PSD, Adrian Tutuianu si-a gasit culcus in pat cu Victor Ponta. Doi vechi camarazi pe campul de lupta al politicii dambovitene, doi aprigi luptatori impotriva dictaturii dragniste, dar, in acelasi timp, si doi social-democrati cam vestejiti, doi intriganti de renume.

Asadar, disperarea si telul comun (inlaturarea de la putere a dusmanului Liviu Dragnea) i-au adus sub acelasi cearsaf pe Tutuianu si Ponta. Acolo, cu lanterna aprinsa, stau deja ghemuiti si inghesuiti alti politicieni scabrosi, defecati de partidele lor, excremente ideologice refulate si de stanga, si de dreapta.

„Sunt intr-o situatie litigioasa cu PSD, dar am apreciat ca doi ani de zile din viata mea pierduti in litigii care duc nicaieri este prea mult si ca este cazul sa ma alatur unui proiect politic nou. Nu m-am dus aiurea, am venit alaturi de Pro Romania din doua motive. Am avut in calitate de presedinte de organizatie, dar si de presedinte de CJ o relatie excelenta cu Victor Ponta. Sunt oameni cu care am lucrat, Nicu Banicioiu, Daniel Constantin. In al doilea rand, 20 de ani m-am identificat cu o politica social-democrata si consider ca astazi alternativa corecta la PSD este Pro Romania. Am venit alaturi de oameni pe care ii cunosc si promoveaza acelasi tip de politici pe care le impartasesc si eu”, zice Tutuianu, completat de partenerul cu care a avut „o relatie excelenta”, ex-premierul Victor Ponta: „Cine vine acum la Pro Romania, vine din incredere, ca nu avem alte avantaje. PSD a primit in ianuarie un milion si jumatate de euro de la Stat, PNL un milion de euro, USR vreo 700.000. Cea mai buna afacere e sa ai un partid parlamentar… cine mai primeste un milion si jumatate de euro?”.

Cam ieftin se vinde Ponta, daca te gandesti ca altii, pentru suma asta („un milion si jumatate de euro”), nici nu se dau jos din pat dimineata. Deh, politicieni cu foamea-n glanda, cum s-ar spune.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
590 afisari

4 COMENTARII

  1. Ponta este unul din cei mai abjecti tradatori!!!O lichea fara margini.Imi este scarba sa ma mai uit la el cum da lectii celor care l-au crescut.Esti o rusine nationala!!!

  2. Când dai rateuri sau semnezi pact cu Dracu e mai bine sa faci un pas în spate și sa te retragi din politica decât sa te faci de ras. E valabil și la alții. Uite la Severin par exemplu. Asta pt ca ești expirat politic nu mai ai ce sa spui politic.

  3. Dar neamul prost din tine îți spune învinge deși ai luat mita sau ai fost cu Ghiță în Dubai. Deci cum sa ceri credit electorilor? Mergi pe alte meserii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger