AcasăNewsPro România „suflă de sub nas” candidații social-democraților. Vezi numele celor doi

Pro România „suflă de sub nas” candidații social-democraților. Vezi numele celor doi

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a declarat că partidul ar putea susţine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţie, cu condiţia ca liderul ALDE să plece de la guvernare şi să nu mai susţină această majoritate. Totodată, un alt posibil candidat ar fi Gabriela Firea.

Sursa foto Facebook

Ţuţuianu spune că Pro România îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale din toamnă în luna septembrie.

„Îl vom desemna la începutul lui septembrie. Cunoaşteţi deja că Victor Ponta a lansat ideea unei candidaturi comune susţinute de PSD, Pro România şi ALDE, în ideea de a asigura un echilibru pe scena politică naţională”, a declarat el.

Senatorul nu exclude susţinerea Gabrielei Firea la Preşedinţie: „eu n-am nici o rezervă în a vă spune că o candidatură, de exemplu, independentă a doamnei Firea ar putea să fie susţinută de Pro România”.

Întrebat dacă l-ar susţine pe Călin Popescu Tăriceanu ca şi candidat comun Pro România-ALDE, Adrian Ţuţuianu a răspuns: „în urmă cu vreo patru-cinci luni de zile şi eu şi Victor Ponta am spus că am putea susţine candidatura domnului Tăriceanu, cu condiţia să plece de la guvernare şi să nu mai susţină această majoritate”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger