AcasăNewsPrințul William și Kate Middleton sunt exemple regale de modestie. Cât i-a...

Prințul William și Kate Middleton sunt exemple regale de modestie. Cât i-a costat zborul în Scoția

Prințul William, Kate Middleton și copiii lor au fost văzuți coborând dintr-un avion al cărui zbor către Scoția i-a costat numai 73 de lire sterline. De o modestie aproape ostentativă, dacă ne amintim cum au călătorit Prințul Harry și Meghan Markle.

Harry și Markle, cei doi Duci de Sussex, și-au petrecut vacanța folosind patru aeronave private în călătoriile lor, cu costuri de sute de mii de lire sterline. În schimb, Ducele și Ducesa de Cambridge au călătorit cu zborul de 8:45 din Aeroportul Internațional din Norwich către Aeroportul Aberdeen cu copiii lor în dimineața zilei de joi. Cuplul regal și odraslele lor au putut fi observați în timp ce erau escortați din avionul cu buget redus al companiei FlyBe și urcând în autovehiculele din parcările aeroportului pentru a fi duși la conacul regal din Balmoral, acolo unde sunt așteptați de Regina Elisabeta și de soțul ei, Prințul Filip, în vârstă de 98 de ani.

Un pasager al cursei aeriene care i-a sesizat a afirmat că „membrii familiei erau așezați chiar în față. Eu zbor tot timpul pe această rută și nu ne-am dat seama [eu și restul pasagerilor n.r.]. Nimeni nu a știut că ei erau printre călătorii zborului. Mai târziu am realizat că mama lui Kate era așezată la câteva rânduri în fața mea.

Arătând precum bărbatul clasic de familie aflată în vacanță, Prințul Wiliam a putut fi văzut cărând mai multe bagaje, în timp ce George, în vârstă de șase ani, și Charlotte, de patru ani, alergau energic în jurul tatălui lor. Pasagerii au fost uluiți să o vadă pe Kate pășind în urma soțului ei cu bebelușul de un an, Louise, în brațe, alături de guvernanta familiei, Maria Borrallo. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a transmis că „nu facem comentarii asupra a ceea ce fac  [Wiliam și Kate] în timpul lor liber ca familie”.

În același timp, Prințul Harry și Meghan Markle sunt „vârâți într-un morman de ipocrizie” după ce au fost văzuți părăsind sudul Franței sâmbătă, într-a patra călătorie făcută cu o aeronavă privată în ultimele zile. Câtă vreme cei doi au fost foarte sonori în ultimelor luni privind lupta cu problemele de mediu, n-au mai băgat de seamă că generează de șapte ori mai multe emisii toxice pentru natură de persoană în comparație cu o cursă obișnuită din Nisa înspre Marea Britanie.

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
17.053 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger