AcasăNewsPrintul William si fiica lui Nelson Mandela au aflat despre moartea lui...

Printul William si fiica lui Nelson Mandela au aflat despre moartea lui la premiera filmului „Mandela, un lung drum catre libertate“

Indiferent de sex, copilul lui Kate Middleton si al printului Charles va urca pe tron

Printul William al Marii Britanii si fiica lui Nelson Mandela au aflat despre moartea fostului presedinte african in timp ce se aflau la premiera filmului biografic „Mandela, un lung drum catre libertate“.

Printul William al Marii Britanii, al doilea in ordinea succesiunii la tron, a ramas stupediat cand a aflat ca Nelson Mandela a murit. Impresionant este ca in acel moment se afla la premiera unui film despre fostul presedinte al Afriicii de Sud. La fel si fiica lui Nelson Mandela, Zindzi, prezenta la acelasi eveniment. Aceasta parca a avut o presimtire, intrucat, la sosirea in sala de cinema, si-a exprimat speranta de a-si vedea mai des tatal, fara sa stie despre moartea acestuia, scrie presa britanica.

„Tocmai ni s-a amintit cat de extraordinar era Nelson Mandela, o sursa de inspiratie. Rugaciunile si gandurile mele sunt acum cu el si familia sa“, a declarat printul, potrivit „Daily Express“. Spectatorii au iesit socati din sala de cinema. Potrivit adevarul.ro, filmul, regizat de Justin Chadwicks, are la baza autobiografia fostului presedinte sud-african, concentrandu-se pe prima parte a vietii acestuia, atunci cand era avocat. Mai mult, este abordat si activismul sau politic, si perioada celor 27 de ani de inchisoare care au precedat alegerea sa democratica in 1994.

[youtube]hmm-aazQQKA[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger