AcasăNewsPrintul William si Ducesa de Cambridge vor deveni parinti pentru a treia...

Printul William si Ducesa de Cambridge vor deveni parinti pentru a treia oara

Anuntul care a adus bucurie in Familia Regala britanica a fost impartasit lumii intregi, in aceasta prima zi a saptamanii: Ducesa de Cambridge e insarcinata cu al treilea copil.

Familia intemeiata de Katherine si Printul William in urma cu aproape sase ani va avea, asadar, inca un reprezentant. Din directia Familiei Regale se transmite, intr-un scurt comunicat, faptul ca Ducii de Cambridge „sunt foarte bucurosi sa anunte ca Ducesa de Cambridge asteapta cel de-al treilea lor copil”, dar si ca „Regina si membrii ambelor familii sunt incantati de veste”.

Kate (35 de ani) are, insa, de depasit o perioada deloc usoara, cea a greturilor provocate de sarcina, motiv pentru care si-a si anulat programul public din aceasta prima zi a saptamanii, pentru a ramane la Palatul Kensington.

Catherine si Printul William au un baietel in varsta de 4 ani, George, dar si o fetita, Charlotte, care are doi anisori.

sursa foto: facebook.com/TheBritishMonarchy

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum castiguri la domiciliu! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: cosdadi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger