AcasăNewsPrintul William se da pe schiuri cu o femeie superba

Printul William se da pe schiuri cu o femeie superba

Fara soata, dar pazit de Scotland Yard

In timp ce in mai toata lumea anglofona sarbatorea Ziua Commonwealth, si la Londra mai abitir ca niciodata, Printul William o ardea sportiv in Elvetia. Langa el, o superba australianca ce il face sa se simta bine.

Fara soata dar pazit de Scotland Yard

Ciudate apucaturi se practica in unele case regale. Spre exemplu, Printul William, vizat ca mostenitor al Coroanei britanice, se distreaza de minune cand „vrea muschii lui”. Bunaoara, in timp ce Regina sarbatorea Ziua Commonwealth, William prefera sa se dea cu schiurile undeva in Elvetia, insotit de alti trei prieteni. Dintre acestia se distinge de la o posta o prezenta feminina deosebita. Este vorba despre superbul model australian Sophie Taylor ale carui forme au facut valva in mai toate revistele de specialitate din lume. Ea si printul s-au simtit tare bine, daca in cel mai laudat restaurant din Elvetia, La Vache (vaca, pe limba noastra), amandoi au „batut cupa”, in vazul lumii.

Fara soata dar pazit de Scotland Yard

Cu o noapte inainte, acelasi grup vesel ar fi dansat si drincuit in celebrul club Verbier, si ar fi luat cina in alt restaurant faimos, La Channe, unde o banala salata de pui costa numai 32 de lire sterline. Pe tot parcursul micii escapade princiare, William ar fi fost pazit de minimum doi agenti de la Scotland Yard. In acest timp, sotia sa, Kate Middleton, statea acasa, cuminte, cu copii lor.

author avatar
Catalin Dumitrescu
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger