AcasăNewsPrintul William le-a dezvaluit unor copii un mare secret despre familie! ...

Printul William le-a dezvaluit unor copii un mare secret despre familie!

(foto: Agerpres)

Printul William si Kate asteapta cu nerabdare ziua cand vor avea un copil. Chiar daca s-a tot zvonit in ultimele luni ca Ducesa de Cambridge ar fi insarcinata, o asemenea veste nu s-a confirmat nici pana in ziua de astazi. Insa cand va fi sa se intample, fiul cel mare al printului Charles si-ar dori sa aiba doi urmasi.

(foto: Agerpres)

Printul William si Kate Middleton sunt foarte indragiti in Marea Britanie, dar nu numai. De la mic, la mare, intreaga suflare britanica are o mare intrebare: cand apare primul bebelus al celor doi tineri indragostiti? Ce nu au aflat locuitorii din Regatul Unit pana acum a fost cati copii ar vrea sa aiba printul in varsta de 30 de ani. Raspunsul la aceasta intrebare l-au primit cativa elevi la o scoala britanica din Singapore, care l-au intrebat pe William, fara prea multe ocolisuri, cam cat de numeroasa ar vrea sa fie familia lui si a lui Kate. Iar William le-a spus ca si-ar dori doi copii, potrivit The Mirror.

Dupa ce Printul William si Kate Middleton si-au unit destinele, anul trecut in aprilie, zvonurile privind aparitia unui al treilea membru al familiei lor nu s-au lasat prea mult asteptate. Iar faptul ca rolul de parinti li s-ar potrivi de minune e clar ca lumina zilei. La fiecare iesire in public, William si Kate sunt pur si simplu topiti dupa cei mici.

[youtube]Hpnuzk9Ql4c[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger